BI software | Overzicht – BIsystemen.nl

BI software overzicht

Een volledig overzicht van alle business intelligence software en de aanbieders daarvan kunt u bekijken vanaf deze pagina. Om op de website te komen van een BI leverancier en meer informatie te vinden over een specifieke oplossing, kunt u klikken op de naam. In de BI box vindt u alle informatie die u nodig hebt om de BI software te selecteren dat voor uw organisatie het best passend is. Lees hier meer over de BI box en hoe u deze aanvraagt.

software overzicht F-L   |  software overzicht M-R   |  software overzicht S-Z

  A Keuze uit meer dan 200 BI software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
  Lees het in de gratis BI software box van het ICT informatiecentrum.

  Alinean

  Custon
  Alinean stelt uw marketing en sales afdeling in staat binnen slechts enkele uren een business case samen te stellen. Deze business cases beschrijven glashelder de opbrengst, de netto waarde, het breakeven point, de liquiditeit, het risico en de interne rente van de investeringen. Anders gezegd geven deze business cases alle antwoorden op vragen die uw klant of prospect graag van u wilt weten.

  AnagoR4

  Anago
  De AnagoR4 oplossing heeft een ongekend gebruiksgemak. U kunt applicaties met geavanceerde rekenkunde met ongekende snelheid assembleren: in elkaar gezet met halffabrikaten, zonder programmeren of IT kennis. AnagoR4 is volledig webbased en ongekend flexibel. Naast made to measure solutions is via Business Solution Repositories een scala aan oplossingen direct beschikbaar en zonodig aan te passen.

  B

  Birst

  E.Novation B.V.
  Birst biedt een compleet BI platform op basis van het Cloud/SaaS principe. Dit levert aanzienlijke voordelen op ten aanzien van inrichting en beheer met als resultaat een aanzienlijke reducering van de kosten.

  BI2

  CSolutions
  Afhankelijk van type onderneming en functie in de organisatie implementeren wij BI oplossingen. Deze variëren van reports tot analyse en dashboard. Voor Retail, Hypotheek en Verzuim hebben wij specifieke oplossingen. Naast deze oplossingen kennen wij procesanalyses voor: Sales, Purchase, Production, Finance, Inventory, Service en Project.

  BOARD Management Intelligence Toolkit

  CPMview Consulting B.V.
  BOARD’s revolutionaire programmeervrije Toolkit benadering heeft al meer dan 1800 bedrijven wereldwijd in staat gesteld om corporate performance management te integreren binnen één platform. BOARD ondersteunt kern CPM processen zoals consolidatie, planning, budgettering, forecasting, monitoring, analyse en rapportage.

  BrainCap Control

  BrainCap BI Services
  BrainCap Control is een gebruiksklare BI tool inclusief oplossingen voor planning, analyses en monitoring, speciaal ontwikkeld voor middelgrote organisatie die behoefte hebben aan een holistische benadering voor het sturen van de organisatie en het nemen van gefundeerde beslissingen.

  Business Objects, Crystal & Cognos

  VCD Automatisering
  Managementinformatie is er in allerlei soorten en maten. Dus biedt VCD Automatisering ook veel verschillende oplossingen. Dit loopt uiteen van kleinschalige oplossingen op specifieke bronsystemen tot volledige trajecten voor datawarehouses. Zo kunt u kiezen voor de oplossing die voor u het meest geschikt is.

  C Veel organisaties die nieuwe BI software zoeken, gebruiken daarbij de BI box.
  Bekijk de inhoud van deze gratis box en begrijp waarom.

  Centennium BI framework

  Centennium BI expertisehuis
  Alle kennis, kunde en ervaring om te beantwoorden aan complexe vraagstukken op het gebied van business intelligence en datawarehousing. Het BI framework is een verzameling van onder andere tools, templates en applicatiecomponenten die de realisatie van een effectieve BI oplossing vele malen versnellen.

  Cognos Business Intelligence

  Cognos B.V.
  Beter inzicht voor de beste beslissingen.

  Commoda

  MSR Consulting Group
  Commoda is een webbased BI systeem waarin data die in organisaties routinematig verzameld wordt, omgezet wordt in informatie en kennis. Met Commoda haalt u dus meer kennis uit uw organisatie en kunt u deze kennis overal en te allen tijde inzien zolang u toegang heeft tot het internet.

  ConsumersVoice HandVAT

  ConsumersVoice B.V.
  ConsumersVoice HandVAT© is een online consumentenanalyse tool welke on-demand inzicht verschaft in de belevingswereld van targetgroepen. Naast flexibele segmentering biedt HandVAT© de mogelijkheid om op verschillende niveaus attitudes te onderzoeken ten aanzien van verschillende markten en (merk)waarden. Het resultaat is een grafische visualisatie.

  CorVu

  VisionBI
  CorVu 5.0 is de grote sprong voorwaarts in prestatiemeting van bedrijven door koppeling van performance metrics, initiatieven, middelen en risico’s aan strategische doelstellingen. Beheersapplicatie CorVu 5 omvat de twee kritische technische componenten die voor deze baanbrekende stap benodigd zijn.

  D Keuze uit meer dan 200 BI software oplossingen. Hoe selecteert u daaruit de beste?
  Lees het in de gratis BI software box van het ICT informatiecentrum.

  DataBeacon Open Client

  Deputy It
  DataBeacon is marktleider in de slimme clienttechnologie met de DataBeacon Open Client en Open Client Professional.

  DataDetective

  Sentient
  DataDetective is een geavanceerde dataminingtool die sinds 1992 wordt toegepast binnen uiteenlopende organisaties, zoals de Politie, de Belastingdienst, de Telegraaf, en diverse financiële dienstverleners. De kracht van de tool zit enerzijds in de gebruikersvriendelijkheid en anderzijds in de unieke technieken voor zoeken, het ontdekken van regels, voorspellen en segmenteren.

  DataWarehouse Explorer

  CNS International B.V.
  De meest gebruiksvriendelijke analyse-tool op het Microsoft BI platform.

  DATPROF

  ITCG
  DATPROF is al meer dan 10 jaar een bewezen oplossing o.a. op de volgende toepassingsgebieden: datakwaliteit, datamigratie, anonimiseren, opschonen en koppelen gegevens en snel ontladen van Oracle databases . Professionele software suite, waarmee oplossingen kunnen worden ontwikkeld voor complexe data vraagstukken. DATPROF bestaat uit een framework met standaard componenten.

  Decision, Microsoft SQL Server voor de zorgsector

  CPM4Care B.V.
  Software voor organisaties in de zorgsector om meer grip te krijgen op Planning & Control. Een samenhangend pakket van softwareproducten op het gebied van BI en
  Management Informatie, Begroting en Balanced Scorecard. Centraal staat MS SQL Server als omgeving voor data staging, datawarehouse en OLAP, aangevuld met Infor Decision als rapportage & analyse instrument via het web en/of MS Excel.

  DeltaMaster

  Bissantz
  DeltaMaster is een zeer krachtig analyse- en rapportagetool met standaard zeer veel features voor het visualiseren van uw data. Bedrijven zoals Porsche, BMW en Procter & Gamble gebruiken DeltaMaster voor analytische rapportages, ad hoc analyses en data mining. Ontdek zelf het gebruiksgemak van deze geïntegreerde front-end tool voor alle controlling doeleinden binnen uw organisatie.

  The Diver Solution

  Dimensional Insight Netherlands
  Heeft u behoefte aan meer inzicht in uw bedrijfsprocessen en in uw financiële ratio’s? Wilt u uw performance management indicatoren in één dashboard kunnen zien? Met de Diver Solution is dit snel gerealiseerd! De Diver Solution biedt een scala aan mogelijkheden en draait op elk platform. Als u ons uw bedrijfsgegevens geeft, geven wij u binnen één week een demo die op uw situatie betrekking heeft!

  Dynamic AI

  Data Access Europe B.V.
  Creëer snel en eenvoudig overzicht. Benader 1 of meerdere back-end databases vanuit uw browser. Dynamic AI signaleert zelf wanneer waardes overschreden worden of niet gehaald worden en meldt dit per e-mail. Een krachtige koppeling met Excel maakt nadere analyse mogelijk, maar maakt het ook mogelijk om Excel sheets te gebruiken in Dynamic AI rapporten en analyses.

  E

  Easy Datawarehouse Solutions

  Easy Datawarehouse Solutions
  Easy Datawarehouse is een krachtige tool om een datawarehouse mee te ontwerpen, in te richten, te bouwen en te onderhouden. Met Easy Datawarehouse kan een datawarehouse sneller, eenvoudiger en goedkoper ingericht worden dan met traditionele ETL oplossingen. Easy Datawarehouse maakt gebruik van een Oracle database.

  software overzicht F-L
  software overzicht M-R
  software overzicht S-Z