Beoordelingen - BIsystemen.nl

Beoordelingen

Uit oogpunt van privacy tonen wij u hier geen namen of logo’s van bedrijven die eerder bij het ICT informatiecentrum een BI/DATA box hebben aangevraagd. De opmerkingen hieronder zijn citaten van uitspraken tijdens telefonisch contact en mailcontact en nadat de box was ontvangen.

Nuttig, praktisch en waardevol. Kennis over een issue waar wij in het MT besluiten over moeten nemen, maar te weinig verstand van hebben.


Excel was ons belangrijkste tool om cijfers te presenteren. We wilden meer, beter en moderner. Daar heeft de BI/DATA box ons bij geholpen.


Erg handig om BI softwaretools met elkaar te vergelijken.


Je weet dat er genoeg data in onze IT systemen aanwezig is, maar hebt geen idee hoe je daar iets mee kan doen. De BI/DATA box heeft ons op het spoor gezet van een BI oplossing en een betrouwbare partner om het project mee uit te voeren.


Veel nieuwe inzichten mee verkregen. In korte tijd een goed BI tool gevonden.


Onze grootste concurrenten zijn allemaal bezig met digitaal transformeren en datadriven worden. We moeten mee, maar nu we bezig zijn ontstaat toch het beeld dat we een beetje aan de late kant zijn. Veel van geleerd.


Waardevolle kennis bij ons BI project. Vroeger begreep je bij een IT project zelf nog goed waar het over ging. Bij business intelligence weet je dat je afhankelijk wordt van adviseurs en consultants. De BI/DATA box heeft ons op het juiste moment de juiste kennis aangereikt.


Beschikbare kennis moet je gebruiken. Goede inzichten en contacten aan overgehouden.


De stap van een eenvoudig BI tool naar een serieus BI systeem was groter dan gedacht. Goede publicaties. Veel van geleerd. Heeft ons project absoluut beter gemaakt.


De checklists en stappenplannen zijn erg handig.


Veel gehoord en gelezen over self services BI tools. Dat heeft BI bij ons naar de werkvloer gebracht. Op afdelingsniveau kunnen ze nu hun eigen processen analyseren en verbeteren en de resultaten daarvan aan de directie presenteren.


Je weet niet wat je kan verwachten, want hoe commercieel is zo’n concept? De informatie won het!


Wij vonden het onderwerp data bij voorbaat al ingewikkeld. Dan is het goed om helder uitgelegd te krijgen waar het om gaat en wat de mogelijkheden zijn.


Wij hebben slechte ervaringen met grote softwareprojecten. De adviezen om dat te voorkomen nemen wij graag ter harte. Daar heeft de BI/DATA box ons serieus bij geholpen.


Zonder deze informatie was het nemen van beslissingen ongetwijfeld een stuk moeilijker geweest.


Een ingewikkeld onderwerp, helder beschreven. Verhelderend voor ons.


Voor je het weet is je focus gericht op de software en vergeet je waar het eigenlijk om draait: organisatie, rendement en resultaat. De informatie bood een goede balans tussen alles wat belangrijk is.


Veel informatie die we goed hebben kunnen toepassen.


De visies van specialisten waren boeiend. Allemaal verschillend, maar uiteindelijk kom je tot een oplossing waarin van alle wijze raad iets is terug te vinden. Erg behulpzaam.


Prettig geholpen. Advies van experts die er echt verstand van hebben.