Bedankt adwords - BIsystemen.nl

Dank voor uw aanvraag van de BI box!

Door de vele positieve reacties van de duizenden organisaties die u voorgingen met het aanvragen van de BI box, zijn wij ervan overtuigd dat deze ook u zal helpen bij de keuze van BI software en de uitvoering van uw project.

De onderstaande informatie is belangrijk voor toezending van de BI box. Lees dit goed!

STAP 1 – Verwerking van uw aanvraag
Wij bellen u voor controle van uw aanvraag. Dan weet u zeker dat u de juiste informatie ontvangt. Dat duurt maar een paar minuten. Hebben wij geen direct nummer, dan bellen wij via een algemeen nummer. Zorg dat u bereikbaar bent! Nog beter is: bel ons! 085 40 10 218.

STAP 2 – Toezending van de informatie
De box bestaat uit digitale informatie en enkele fysieke boeken die u per post ontvangt. Na het contact met u, heeft u spoedig toegang tot de digitale informatie. Voor het toezenden van de fysieke boeken hebben wij uw postadres nodig.

STAP 3 – Toezenden ICT nieuwsbrief
Via de ICT nieuwsbrief leest u net als 13.000 andere managers, ICT verantwoordelijken en gebruikers iedere twee weken over het belangrijkste ICT nieuws, innovaties, ontwikkelingen en trends.

STAP 4 – Contact met informatiepartners
De algemene kennis over BI, BI software selectie en het project ontvangt u van het ICT informatiecentrum. Projectspecifieke informatie ontvangt u van enkele informatiepartners. Een paar opmerkingen daarover:

  Wat u kunt verwachten
  De kennis die u via onze informatiepartners ontvangt, is gericht op uw specifieke bedrijfssituatie en de oplossingen die bij u van toepassing kunnen zijn. Zij zijn BI specialist, kennen de praktijk, uw branche, beschikbare oplossingen, vergelijkbare projecten en actuele ontwikkelingen. Waardevolle kennis dus.

  Contact per mail of telefoon
  Voor afstemming over uw informatiebehoefte nemen zij contact met u op. U kunt dan bepalen of een informatiepartner daadwerkelijk waardevolle kennis of oplossingen voor u heeft. In de praktijk blijkt dit een hele praktische manier om u snel van gerichte informatie te voorzien.

  Plan het contact
  U kunt per mail of telefoon benaderd worden door 4 tot 10 informatiepartners. Heeft u het daarvoor op dat moment te druk, stel het contact dan uit door een belafspraak te plannen. Dat voorkomt vergeefse belpogingen en wellicht ook ergernis bij u.

  Begrijp de bedoelingen
  Onze informatiepartners hebben praktijkervaringen en kennis die het ICT informatiecentrum niet heeft. Dat maakt contact met deze BI specialisten interessant voor u. In tegenstelling tot het ICT informatiecentrum hebben zij wel een commercieel belang bij het delen van hun kennis en informatie. Vaak leveren zij een BI product of diensten op dat gebied. Kijk daar doorheen en focus u op de kennis die dankzij deze specialisten voor u beschikbaar komt. Ervaart u toch overlast, laat ons dat dan weten. Wij willen u helpen en niet dat u overlast ervaart!

Laat ons weten wat er goed of fout gaat!
Heeft u nog vragen over de BI box, het ICT informatiecentrum of informatiepartners, bel ons gerust. Wij helpen u graag.

Of lees hier het antwoord op enkele veelgestelde vragen.

Succes met uw project!