BI software | Overzicht F-L – BIsystemen.nl

software overzicht F-L

software overzicht A-E   | software overzicht F-L   |  software overzicht M-R   |  software overzicht S-Z

  F Keuze uit meer dan 200 BI software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
  Lees het in de gratis BI software box van het ICT informatiecentrum.

  FinForce

  FinForce
  FinForce brengt uw totale financiële toekomst in beeld. Geschikt voor die financials, die graag vooruit willen zien en bij wie budgetteren complex is. Extra interessant bij snelle groei, seizoensgevoeligheid, investeringen en commerciële uitbreidingsplannen. Bevat benchmark- en consolidatietools. Toepasbaar op administraties met uiteenlopende
  rekeningschema’s. Werkt met kostenplaatsen en projecten.

  Foliomap

  Coloritto B.V.
  Foliomap is data analysis software, with special emphasis on portfolio presentation of tables to aid with the interpretation of the data in a way that cannot be achieved with the more conventional charts. Foliomap particular strength lies in the way it can reveal ratios or differencesbetween rows or columns, together with objects’ size differences.

  G

  Graphical Performance Series

  Quartess SCS
  GPS is Business Intelligence oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen die zich onderscheidt door Direct Access (geen datawarehouse) en korte implementatietijd als gevolg van voorgedefinieerde mappings met tal van ERP-systemen.

  H Veel organisaties die nieuwe BI software zoeken, gebruiken daarbij de BI box.
  Bekijk de inhoud van deze gratis box en begrijp waarom.

  HIquality

  Human Inference
  Human Inference is marktleider op het gebied van datakwaliteitssoftware. Datakwaliteit is de fundering voor uw bedrijfsvoering. Het is een absolute voorwaarde voor het bereiken en vasthouden van een eenduidig klantbeeld, het voldoen aan compliancy regels en essentieel voor efficiënte zoekprocessen en betrouwbaardere fraudedetectie.

  Hyper Analyzer

  LogBis
  Powerfull low cost business analysis, from ETL to Dashboarding, spreadsheet replacement.

  I Keuze uit meer dan 200 BI software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
  Lees het in de gratis BI software box van het ICT informatiecentrum.

  i8 Scorecard

  i8 Solutions B.V.
  Bijzonder praktisch internet toepassing om prestatiemanagement in te voeren met PI-dashboards en mogelijkheid om te analyseren (doorklikken naar details) in gekoppelde rapporten.

  IBM Cognos TM1

  Aexis Nederland
  IBM Cognos TM1 is een zeer flexibele en krachtige geïntegreerde BI oplossing om essentiële bedrijfsprocessen zoals rapportage, analyse, budgettering, planning, forecasting en consolidatie zeer efficiënt en pragmatisch in te richten. IBM Cognos TM1 biedt u een real time omgeving, Excel en Web Interfaces, security per profiel en een optimale return. Kortom TM1 is snel, flexibel, veilig en efficiënt.

  Iedere afdeling de juiste informatie

  Qvada
  Hoe mooi zou het zijn als iedere afdeling de juiste, op maat gesneden informatie krijgt? Dit lukt alleen als u een belangrijke tussenstap maakt: uw brondata voorbereiden voor gebruik door een analysetool. Een stap die leidt tot afdelingsspecifieke data, waarmee uw medewerkers zelf bruikbare analyses en rapportages kunnen maken. Wij noemen dit ook wel multi-reality…. ga naar de site voor meer…

  IM.smart

  GWignis
  Geniet van dezelfde technologie als Facebook, Walmarkt en Yahoo voor een fractie van de kost! Interactieve data discovery op maat van uw behoeften, op basis van elke databron en beschikbaar op elk toestel

  IN-BEELD

  GSD-Automatisering B.V.
  In fluctuerende economie moeten managers tijdig de juiste beslissingen nemen en daarmee profiteren van alle kansen. Met IN-BEELD beschikt u te allen tijde over relevante en meest recente informatie van het front. IN-BEELD kan altijd en overal toegepast worden, zelfs op tablets.

  Inergy Managed BI Services

  Inergy
  Inergy is uniek in Nederland met zijn BI as a Service concept, een combinatie van beheer, onderhoud, gebruikersondersteuning en hosting. Met deze kosteneffectieve Managed BI Service bent u verzekerd van continuïteit, hoge beschikbaarheid, snelheid en professionele ondersteuning. U kunt zich blijven richten op de kernactiviteiten van uw bedrijf en een optimaal rendement halen uit uw BI toepassing.

  Inforay

  Inforay International B.V.
  GGZ, VVT, gehandicaptenzorg en Jeugdzorg organisaties gebruiken het Inforay Stuurinformatieproduct voor het verkrijgen en delen van stuurinformatie, het opstellen van de begroting en het berekenen van kostprijzen.

  Informer

  Entrinsik
  Haal meer waarde uit uw data met hulp van Entrinsik Informer. De software is eenvoudig aan te sluiten op één of meerdere databases en geeft gebruikers het overzicht dat nodig is om de juiste beslissingen te maken. Rapportages en dashboards zijn eenvoudig aanpasbaar door gebruikers zodat ze minder afhankelijk zijn van een ICT afdeling.

  Intelligence Plaza™/ Intelligence Desk™

  Global Intelligence Alliance
  De Intelligence Plaza™ is een gebruikersvriendelijke op web-technologie gebaseerde oplossing die één toegangspoort biedt tot de Market Intelligence binnen het bedrijf. Informatie op de plaza is gestructureerd en geclassificeerd volgens specifieke behoeften van de organisatie/gebruikers. De plaza kan via het bedrijfsintranet of als ‘hosted service’ worden aangeboden. De Intelligence Desk™ is een op maat gemaakte oplossing voor markt-monitoring.

  iqbs

  iqbs Solutions B.V.
  Met het product iqbs biedt iqbs Solutions u het gereedschap om op een eenduidige manier de data uit uw systemen te analyseren. Om de investering voor u zo laag mogelijk te maken en het gebruiksgemak voor u zo hoog mogelijk te laten zijn maken wij bij ontwikkelen van iqbs alleen gebruik van reeds bestaande Microsoft producten binnen uw bedrijf.

  K

  Knowliah

  Knowliah
  Knowliah heeft een modulair software platform ontwikkeld om alle ongestructureerde informatie en kennis binnen uw onderneming te beveiligen, beheren en te hergebruiken. Gartner heeft ons hiervoor onlangs vernoemd als zijnde een vendor to watch in deze materie.

  L Keuze uit meer dan 200 BI software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
  Lees het in de gratis BI software box van het ICT informatiecentrum.

  Logic4 Commerce Suite

  Logic4 bedrijfssoftware & e-commerce
  Een alles-in-één systeem voor webshop, backoffice en business intelligence. Volledig geïntegreerde functies voor artikelinformatie (PIM), klantbeheer (CRM), kassa, orderverwerking (OMS), voorraadbeheer (WMS), orderpicking, digitale facturatie, boekhouding, managementinformatie (BI), B2B/B2C en meer. Gespecialiseerd in groothandel en detailhandel.

  Logistiek Dashboard

  Yellowstar Solutions B.V.
  We leveren een dashboard waar u al uw relevante management informatie kunt tonen. U kunt het dashboard eenvoudig koppelen aan de diverse applicaties die bij u in huis draaien (TMS,WMS, ERP, Finance, Fleet Management etc.). Het Dashboard ligt als een paraplu over al uw systemen. Hier wordt de informatie gecombineerd tot een geïntegreerd overzicht.

  software overzicht A-E
  software overzicht F-L
  software overzicht M-R
  software overzicht S-Z