BI software | Overzicht S-Z – BIsystemen.nl

Software overzicht S-Z

software overzicht A-E   | software overzicht F-L   |  software overzicht M-R   |  software overzicht S-Z

  S Keuze uit meer dan 200 BI software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
  Lees het in de gratis BI software box van het ICT informatiecentrum.

  SAP Business Intelligence

  SAP Nederland
  Met SAP Business Intelligence kunt u verschillende bedrijfsgegevens van uiteenlopende bronnen identificeren, integreren en analyseren. Zo kunt u weloverwogen beslissingen nemen, de juiste acties ondernemen en uw werkzaamheden optimaliseren. SAP BI helpt u bij het implementeren van strategieën voor lange termijn successen. U profiteert van de lage TCO en een snel resultaat van uw investering.

  SAS®9 Enterprise Intelligence Platform

  SAS Institute
  SAS biedt u een beproefde technologische basis. U beschikt over valide, betrouwbare, diepgaande informatie in een gebruiksvriendelijk formaat. We bieden oplossingen voor datamanagement, business intelligence en analytische toepassingen, geïntegreerd met een open en eenvoudig uit te breiden architectuur.

  Solvisoft Business Intelligence

  Solvisoft
  Met Solvisoft Business Intelligence haalt u er wél alles uit wat er in zit: waardevolle informatie die u helpt uw bedrijf doeltreffend te managen en de resultaten te verbeteren.

  StatSoft STATISTICA

  StatSoft Europe
  StatSoft STATISTICA is wereldwijd software leverancier van oplossingen op het gebied van data analyse, predictive analytics, decisioning management, quality improvement en business intelligence. Andere functionaliteiten: enterprise analytics, decisioning management en quality improvement.

  STRATandGO™

  PROCOS Benelux B.V.
  STRATandGO™ is de eerste volledig geïntegreerde management oplossing die een systematische aanpak biedt voor het koppelen van individuele onderdelen van een management systeem met elke andere omgeving die u bepaalt. Zo zal deze systematische oplossing individuele risico‘s / kansen koppelen aan de strategische doelen.

  T

  Tableau Business Intelligence

  Quartess
  Quartess focust op de MKB maakindustrie. Wij helpen onze klanten beter te presteren met erkende producten (ERP, CRM, EAM & BI) van top leveranciers. De combinatie van onze kennis van uw branche en deze producten, maakt ons een waardevolle partner voor uw project.

  Talend

  Smile
  Talend, the Open Source Integration Software Company, provides open source middleware solutions that enable organizations to gain more value from their applications, systems and databases.

  Targit BI Suite

  Targit Benelux
  De Targit BI Suite is met ruim 200.000 gebruikers wereldwijd (verdeeld over circa 3.000 klanten) de meest gebruikte BI-applicatie op het Microsoft SQL Server 2000/2005/2008 platform en onderscheidt zich van haar concurrenten door extreme gebruiksvriendelijkheid. Met Targit BI maakt u dashboards, rapporten en analyses in minder clicks dan met welke andere BI tool ook.

  TDABC Studio

  In Summa
  Oplossing voor Time-Driven Activity-Based Costing (TDABC).

  TimeXtender

  Thysia Information Management
  De gegevens die verspreid zijn over diverse databases, financiële en operationele systemen worden centraal toegankelijk en beschikbaar voor analyse en rapportage. TimeXtender is flexibel, open en volledig gebaseerd op standaard Microsoft SQL Server technologie. Voor analyse en dashboard mogelijkheden kunt u zelf een keuze maken tussen Excel, SharePoint of andere tools.

  V Keuze uit meer dan 200 Business Intelligence software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
  Lees het in de gratis BI software box van het ICT informatiecentrum.

  VisionBI

  VisionBI B.V.
  Wij maken voor onze klanten informatiesystemen en dashboards. Wij adviseren, leveren en implementeren. Een goed dashboard is het instrument om de kracht van informatie te ontdekken en te gebruiken.

  W Veel organisaties die nieuwe BI software zoeken, gebruiken daarbij de BI software box.
  Bekijk de inhoud van deze gratis box en begrijp waarom.

  Webdashboard

  In Summa
  Het In Summa Webdashboard biedt een compact overzicht van de relevante informatiegebieden voor het managementteam. Hiermee wordt snel inzicht verkregen in belangrijke ontwikkelingen en worden knelpunten automatisch gesignaleerd. In een helder schematisch overzicht ziet u uw belangrijkste kritische stuurindicatoren.

  X Keuze uit meer dan 200 BI software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
  Lees het in de gratis BI software box van het ICT informatiecentrum.

  XSARUS BI for E-commerce

  XSARUS E-development & Consulting
  In de turbulente wereld van e-commerce veranderen uw businessvragen van dag tot dag. Als ervaren e-commerce partner helpen wij u niet alleen met het beantwoorden van deze vragen, maar ook bij het vinden van de juiste balans tussen de vragen, de antwoorden en de acties die eruit volgen. We denken met u mee en leveren. XSARUS Business Intelligence for E-commerce, o.b.v. MS Power BI.

  XLReporting

  SFM B.V.
  XLReporting is flexibele en krachtige rapportage software voor bedrijven van elke type of omvang. Het biedt een ideale oplossing voor financiële rapportage, groepsconsolidatie, budgettering en planning, en omzet- en kostenanalyses.

  Y

  YellowFIN

  DIKW
  100% webbased Rapportage, Analyse en Dashboarding Tool.

  software overzicht A-E
  software overzicht F-L
  software overzicht M-R
  software overzicht S-Z