Kenniscentrum - BIsystemen.nl

Kenniscentrum

Met DMSsystemen.nl biedt het ICT informatiecentrum u een overzicht van document management systemen en kunt u gebruik maken van alle gratis publicaties rond de selectie en implementatie daarvan. Veel informatie is gebundeld in de DMS box, maar ook diverse andere bronnen informeren u, zoals boeken, whitepapers, de nieuwsbrief, enzovoort.

Whitepapers

Whitepapers zijn kennisdocumenten afkomstig van een groot aantal kennispartners van het ICT informatiecentrum. Vol tips en adviezen van vooraanstaande DMS specialisten. U vindt ze op ICTwhitepapers.nl.
Bekijk DMS whitepapers

Events

Via de website ICTevents.nl heeft u actueel overzicht van beurzen, congressen, seminars, workshops en andere events. Blijf bij over ontwikkelingen op het gebied van document management en bezoek deze events. Bekijk DMS events.

Boeken

Al dertien jaar worden de door het ICT informatiecentrum samengestelde en uitgegeven boeken over document management gebruikt door organisaties die een project starten en voor de keuze staan van een nieuwe DMS oplossing. Bekijk DMS boeken

Nieuwsbrief

Iedere maand tipt de ICT nieuwsbrief u in een paar minuten leestijd over nieuwe publicaties, interessante boeken en checklists, nieuwe events, praktische whitepapers. Als u de ontwikkelingen rond DMS software wilt volgen, meldt u dan nu aan voor de DMS nieuwsbrief.

Begrippen

Bekijk hier het overzicht van begrippen rondom DMS software. Bekijk begrippen.