Over de BI DATA box - BIsystemen.nl

Over de BI DATA box

De BI/DATA box:

  • Is een unieke combinatie van informatie en informatiebronnen die u helpen bij de keuze van business intelligence en data analytics oplossingen, leveranciers en adviseurs.
  • Vertelt precies wat u moet weten over het selecteren en implementeren van BI oplossingen en het organiseren, plannen, structureren en aansturen van het hele project.
  • Geeft u belangrijke inzichten in de toepassing van business intelligence en data analytics, actuele ontwikkelingen en passende oplossingen.
  • Biedt adviezen en tips die uw BI project succesvoller maken en u helpen om veelgemaakte fouten te voorkomen.
  • Zorgt voor de noodzakelijke kennis om BI projecten in uw organisatie goed te kunnen begeleiden.
  • Geeft u exclusief gebruik van door het ICT informatiecentrum samengestelde media over business intelligence en data analytics, waaronder e-boeken, checklists en stappenplannen.
  • Is bedoeld voor organisaties vanaf 10 medewerkers die het belang van data voor hun business herkennen en serieuze plannen hebben voor een nieuw project rond business intelligence en data analytics.
  • Wordt afgestemd op uw informatiebehoefte en is samengesteld uit informatie van het ICT informatiecentrum, onze kennis- en adviespartners en externe bronnen.
  • Is gratis, vrijblijvend en uit betrouwbare bron.
  • Het ICT informatiecentrum is sinds 2001 het grootste onafhankelijke informatieplatform over de keuze van zakelijke ICT oplossingen en leveranciers daarvan.

 

Beoordelingen

Heel praktisch en waardevol. Kennis over een thema waar wij in het MT besluiten over moeten nemen, maar te weinig verstand van hebben.


Excel was ons belangrijkste tool om cijfers te presenteren. We wilden meer, beter en moderner. Daar heeft de BI box ons bij geholpen.


Erg waardevol om BI oplossingen met elkaar te kunnen vergelijken.


We wisten dat er genoeg data in onze IT systemen aanwezig is, maar hadden geen idee hoe je daar iets mee kan doen. De BI box heeft ons geholpen een BI oplossing te selecteren en een betrouwbare partner te vinden om het project mee uit te voeren.


Veel nieuwe inzichten mee verkregen. In korte tijd een goed analysetool gevonden.


Onze grootste concurrenten zijn allemaal bezig met digitaal transformeren en datagedreven worden. We moeten mee, maar nu we bezig zijn ontstaat toch het beeld dat we een beetje aan de late kant zijn. Veel van geleerd.


Waardevolle kennis bij ons dataproject. Vroeger begreep je bij een IT project zelf nog goed waar het over ging. Bij data en business intelligence weet je dat je afhankelijk bent van adviseurs en consultants. De BI box heeft ons op het juiste moment de juiste kennis aangereikt.


Voor analysetoepassingen hadden we een datawarehouse nodig. De box heeft ons bij de keuze daarvan geholpen.


Beschikbare kennis moet je gebruiken. Goede inzichten en belangrijke contacten aan overgehouden.


De stap van een eenvoudig analysetool naar een serieus BI systeem was groter dan gedacht. Goede publicaties en informatie. Veel van geleerd. Heeft ons project absoluut beter gemaakt.


De checklists en stappenplannen zijn erg praktisch.


Veel gehoord en gelezen over self service BI tools. Dat heeft BI bij ons naar de werkvloer gebracht. Op afdelingsniveau kunnen ze nu hun eigen processen analyseren en verbeteren en de resultaten daarvan aan de directie presenteren.


Wij vonden het onderwerp data bij voorbaat al ingewikkeld. Dan is het goed om helder uitgelegd te krijgen waar het om gaat en wat de mogelijkheden zijn. De juiste hulp en adviezen gevonden.


Wij hebben slechte ervaringen met grote interne IT projecten. De adviezen om dat te voorkomen nemen wij graag ter harte. Daar heeft de BI box ons serieus bij geholpen.


Voor je het weet is je focus gericht op de software en vergeet je waar het eigenlijk om draait: organisatie, rendement en resultaat. De informatie bood een goede balans tussen alles wat belangrijk is.


Een ingewikkeld onderwerp, helder beschreven. Verhelderend voor ons.


Voor je het weet is je focus gericht op de software en vergeet je waar het eigenlijk om draait: organisatie, rendement en resultaat. De informatie bood een goede balans tussen alles wat belangrijk is.


Veel informatie die we goed hebben kunnen toepassen.


De visies van BI specialisten waren boeiend. Allemaal verschillend, maar uiteindelijk kom je tot een oplossing waarin van alle wijze raad iets is terug te vinden. Erg behulpzaam.


Prettig geholpen. Advies van experts die er echt verstand van hebben. 
Tevreden klanten