Wat is de BI box - BIsystemen.nl

Wat is de BI box?

De BI box geeft u in drie stappen toegang tot alle noodzakelijke informatie voor de oriëntatie op en selectie van BI software of data analytics oplossingen. De informatie helpt u bij het nemen van de juiste beslissingen en het voorkomen van fouten waardoor veel BI en dataprojecten mislukken.

STAP 1 – TOEPASSING

Voor het datagedreven maken van een organisatie met 500 medewerkers zijn hele andere dataoplossingen nodig dan voor een kleinere organisatie die een financieel dashboard zoekt. Daarom wordt iedere BI box zo goed mogelijk afgestemd op specifieke toepassing en processen. Het is dan ook belangrijk dat wij iets weten over uw organisatie en uw plannen met data. U geeft dit online aan ons door. Of u belt ons. In een paar minuten is dit geregeld.

STAP 2 – KENNIS EN INFORMATIE

Voor goede beslissingen, om fouten te voorkomen en om leveranciers en specialisten op het gebied van business intelligence en data analytics te kunnen aansturen, heeft u kennis nodig. Na verwerking van uw aanvraag, krijgt u toegang tot die kennis: online informatie, stappenplannen, checklists en unieke door het ICT informatiecentrum samengestelde (e)boeken. Inclusief boeken over BI software, BI selectie, data analytics en data management, het boek ‘Komt een CEO bij de IT-dokter’, het Handboek Softwareselectie en soms tijdelijk aangevuld met een extra boek over digitale transformatie of datagedreven werken. De meeste informatie is digitaal, enkele boeken zijn fysiek beschikbaar.

STAP 3 – OPLOSSINGEN

U ontvangt informatie over maximaal vijf tot acht BI en dataoplossingen die aansluiten op uw toepassing. Het is zeker niet zo dat u daaruit een keuze moet maken. De oplossingen geven u een beeld van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. U ziet de verschillen, kan vergelijken en uw selectiecriteria verder aanscherpen. Dat is belangrijk om in een latere fase goede beslissingen te kunnen nemen. Omdat het niet praktisch is als wij daar nog tussen zitten, ontvangt u deze informatie rechtstreeks van de bron: ervaren specialisten op het gebied van business intelligence en data analytics die uw processen begrijpen en de ontwikkelingen kennen. Voor afstemming hierover kunnen zij u bellen of mailen (het doel is informatie, geen sales). U bepaalt uiteraard zelf of u van deze informatie gebruik maakt. Als u wel de informatie van het ICT informatiecentrum wenst, maar niet benaderd wilt worden door specialisten, bel ons dan even. Dan stemmen wij met u af hoe wij u het best kunnen helpen.

BELANGRIJK: U mag van alle informatie die wij u aanreiken gebruik maken, maar dat hoeft uiteraard niet. Zo past de hoeveelheid informatie altijd bij uw informatiebehoefte.

Heeft u hier vragen over?
Bel ons gerust op 085 40 10 218. Wij geven u graag antwoord!