BI box | Gratis informatie BI software selectie – BIsystemen.nl

BI box

Gratis BI box

 


 
Met de BI box kunt u gebruik maken van (1) unieke informatie, checklists en boeken van het ICT informatiecentrum met de belangrijkste kennis, visies en adviezen over business intelligence en data analytics en (2) gerichte informatie van specialisten, passend bij de oplossing die u zoekt. Voor afstemming hierover kan kort contact met u nodig zijn. Heeft u nog vragen? Bel ons gerust op 030 227 21 20.
 

Vraag hier gratis aan
De BI box is kosteloos en vrijblijvend. | Ons Privacystatement is van toepassing.

Data analytics
Inclusief dit boek.
Over hoe data u helpt bij betere prestaties en beslissingen

“Excel was ons belangrijkste tool om cijfers te presenteren. We wilden meer, beter en moderner. Daar heeft de BI box ons bij geholpen”

“Waardevolle kennis bij ons dataproject. Vroeger begreep je bij een IT project zelf nog goed waar het over ging. Bij data en business intelligence weet je dat je afhankelijk wordt van adviseurs en consultants. De BI box heeft ons op het juiste moment de juiste kennis aangereikt.”

“Netjes behandeld, goed geïnformeerd.”
“Knap om de complexe mix van wat je moet doen voor een succesvol IT project, op deze manier uit te leggen. Leuk om te lezen en super informatief, wat tot denken aanzet.”

“Nuttig, praktisch en waardevol. Kennis over een issue waar wij in het MT besluiten over moeten nemen, maar te weinig verstand van hebben.”

“Je weet dat er genoeg data in onze IT systemen aanwezig is, maar hebt geen idee hoe je daar iets mee kan doen. De BI box heeft ons op het spoor gezet van een BI oplossing en een betrouwbare partner om het project mee uit te voeren.”