Meer over de BI box - BIsystemen.nl

Meer over de BI box

Wat is de BI box?
De BI box is een unieke verzameling kennis en informatie die u helpt bij het vinden, vergelijken en selecteren van BI software, data analytics oplossingen en leveranciers daarvan. Belangrijk daarbij is dat deze optimaal moeten passen bij uw activiteiten, branche, type organisatie en informatieprocessen. Daarnaast biedt de box belangrijke informatie over het organiseren, uitvoeren en aansturen van uw project. Die combinatie maakt de BI box al vele jaren een succesvol tool bij BI en data analytics projecten.

Waarom aanvragen?
Uw BI of data analytics project bestaat uit véél meer dan alleen de selectie van de software of een tool. Nog veel belangrijker zijn een goede voorbereiding, projectorganisatie, aansturing van leveranciers, de keuze van adviseurs, enz. Met de informatie van de BI box overziet u alle aspecten van uw project, voert u dit beter uit, voorkomt u veelgemaakte fouten en neemt u betere beslissingen. Uw project, de selectie en de implementatie worden er altijd beter van!

Wat ontvangt u?
U krijgt toegang tot een unieke verzameling informatie uit een groot aantal deskundige en praktijkgerichte bronnen. U bepaalt zelf welke informatie u wilt downloaden, wat u wilt lezen, wie u wil spreken, aan wie u uw vragen wilt stellen en hoe u de BI box verder gebruikt. Wij en onze informatiepartners stellen alle informatie voor u beschikbaar, maar u beslist zelf of en hoe u daar gebruik van maakt.

    Exclusieve publicaties – U kunt gebruik maken van unieke publicaties, overzichten, checklists, stappenplannen, praktijkvoorbeelden, adviezen, enz. Een groot deel daarvan is samengesteld door het ICT informatiecentrum en beschikbaar in de vorm van boeken (per post), e-boeken, whitepapers of andere digitale publicaties.
    Gerichte informatie – Om goede beslissingen te kunnen nemen moet u op de hoogte zijn van beschikbare oplossingen, actuele ontwikkelingen, praktijktoepassingen, enz. Deze gerichte informatie krijgt u via de informatiepartners die wij op basis van uw aanvraag bepalen en aan u voorstellen. Zij kunnen u gegarandeerd helpen, maar of u dat wilt bepaalt u uiteraard zelf. Wij faciliteren alleen contact, bij een eventueel vervolg hebben wij geen belang en zijn wij volledig onafhankelijk.

Welk contact kunt u verwachten?
Wij willen er zeker van zijn dat de BI box gebruikt wordt door organisaties waarvoor deze bedoeld is. Daarom verifiëren wij uw aanvraag door u kort telefonisch te spreken. Zorg daarom dat u uw mobiele nummer invult en voor ons bereikbaar bent. De paar informatiepartners die u van de gerichte informatie (zie hierboven) kunnen voorzien kunnen u per mail of telefoon benaderen om met u af te stemmen welke informatie u wenst en relevant voor u is.

Wat is de rol van het ICT informatiecentrum?
Het belangrijkste: wij zijn onafhankelijk. Wij hebben geen belang bij uw beslissingen over BI software of met wie u zaken doet. Ons doel is dat u met de juiste informatie de beste beslissingen kunt nemen. Daarvoor hebben wij een unieke samenwerking met meer dan 200 kennis- en informatiepartners gevonden, die de afgelopen 21 jaar al duizenden organisaties heeft geholpen. Dat geldt ongetwijfeld ook voor u!

Wat maakt de BI box uniek?
Uit alle kennis over BI en data analytics projecten blijkt dat het belangrijkste aspect dat het succes van uw project bepaalt niet zozeer de keuze van de software of een tool is. Er zijn namelijk altijd meerdere oplossingen die volledig kunnen voldoen aan uw wensen en eisen. Veel belangrijker en bepalender voor succes zijn de wijze waarop u het project aanpakt, uw requirements bepaalt, de aansturing organiseert, de implementatie uitvoert en de uitvoerende partijen kiest. Juist door de aandacht hiervoor is de BI box een uniek tool bij ieder BI of data analytics project.