BI leveranciers | Overzicht BI software – BIsystemen.nl

BI leveranciers

  • Wie levert BI software en waar moet u op letten?
  • Hoe vindt u een BI leverancier of specialist?
  • Gebruik de informatie van de gratis BI box.

BI leveranciers zijn gespecialiseerd in oplossingen voor business intelligence, data management, data analytics of een combinatie daarvan. Zij hebben een eigen BI softwareproduct of zijn specialist in de toepassing van software van andere ontwikkelaars en voegen daar hun eigen advies- en consultancydiensten aan toe. U kunt ze inschakelen voor advies, selectie en implementatie van eenvoudige BI oplossingen tot en met de uitvoering van complexe dataprojecten.

Zo vindt u een BI leverancier

Zoekt u een BI leverancier die u de oplossing kan leveren die het beste past bij uw bedrijf en processen? Of een adviseur of consultant die u helpt bij het starten, realiseren of begeleiden van uw BI project? Via de BI box van het onafhankelijke ICT informatiecentrum komt u met hen in contact. Gratis en vrijblijvend. U krijgt informatie op maat, afgestemd op uw BI toepassing. Daarnaast krijgt u antwoord op uw vragen en veel relevante kennis. Lees verder

BI leveranciers
BI project starten?
Lees deze adviezen!

Vragen over leveranciers

Neem gerust contact op met de Servicedesk van het ICT informatiecentrum: 085 40 10 218. Daar kunt u aangeven wat u zoekt en hoort u welke informatie het ICT informatiecentrum daarover voor u beschikbaar heeft. Zelf een keuze maken uit de vele BI software boeken en whitepapers kan natuurlijk ook.

Kijk hier voor een volledig overzicht van BI software.