BI software | Overzicht M-R – BIsystemen.nl

Software overzicht M-R

software overzicht A-E   | software overzicht F-L   |  software overzicht M-R   |  software overzicht S-Z

  M Keuze uit meer dan 200 BI software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
  Lees het in de gratis BI software box van het ICT informatiecentrum.

  MagnaView

  MagnaView
  MagnaView Designer Pro is een in-memory Business Intelligence oplossing. De analyse software maakt interactieve data analyse en visualisatie mogelijk. Designer Pro is de koppelen aan elke databron zoals SQL DB, Oracle, MS Acces, MS Excel, csv, txt. De in-memory technologie maakt het mogelijk om miljoenen rijen data snel te analyseren. Met een paar muisklikken heeft u meer inzicht in uw data.

  Magus

  Magus Cockpit BV
  Wij ondersteunen bedrijven bij de overgang naar een organisch organisatiemodel waarin zelfsturing centraal staat, door individuele medewerkers te begeleiden naar zelfstandig functioneren, verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Deze veranderingsprocessen worden ondersteund door onze Cockpit-software die op alle niveaus de effecten zichtbaar maakt en direct inzicht geeft in de stand van zaken.

  MarketingTracker

  Scanmar
  MarketingTracker is een BI oplossing voor Marketing en Sales. Een van de weinige systemen waarin sales- en marketinggegevens uit bedrijfssystemen (zoals SAP, Oracle) moeiteloos met externe marktinformatie geïntegreeerd kan worden (zoals Nielsen, IRI, GfK of marktonderzoekdata). Van standaard rapportages tot ad-hoc analyses, briefing books en marketing dashboards.

  Maxmin Business Intelligence Service

  Maxmin Business & IT
  Maxmin IT heeft een innovatief en voortuitstrevend opensource dienst waarmee organisaties hun realtime bedrijfsinformatie intern en extern (vanuit het internet) automatisch kunnen verzamelen, analyseren en rapporteren. Rapporteren gaat Multi-mediaal. Gegevens kunnen zowel intern als extern zijn, de klant beslist of hij/zij deze wil publiceren als media of rapporteren in .pdf/.xls/.doc

  MicroStrategy 10

  MicroStrategy
  MicroStrategy is één van de marktleiders op het gebied van Business Intelligence met duizenden klanten wereldwijd. Zowel kleine als grote organisaties gebruiken onze software om o.a. data analyse en data mining te doen of het bouwen van management rapportages en dashboards. Waar liggen de kansen voor uw bedrijf? Waarborg de toekomst van uw organisatie.

  Management Information Dashboards

  MIDsolutions
  Management Information Dashboards is een standaard maatwerk oplossing voor bestuurders, ondernemers en directeuren. Op basis van een bibliotheek van 1500 KPI’s krijgt men met behulp van dashboards in 1 oogopslag zicht op de belangrijke stuurinformatie. Die duidelijk gepresenteerde stuurinformatie is tijdig, actueel en betrouwbaar. Tegen een zeer lage investering (SaaS) en in een korte doorlooptijd (enkele dagen) kan MIDsolutions u voorzien van de KPI’s en de diverse gewenste dashboards.

  O

  Oculus Business Intelligence

  Pantheon Automatisering
  Met onze Business Intelligence-oplossing (BI) legt u gegevens centraal vast. U raadpleegt de data daardoor snel en makkelijk. U haalt op elk gewenst moment, elke plaats en op elk niveau de gewenste informatie eruit. U krijgt meer inzicht in uw bedrijfsgegevens. U beslist met zekerheid. Als BI-tool gebruiken wij QlikView: de complete software suite voor analyses, dashboards en rapportages.

  Oracle Business Intelligence Enterprise Edition

  UNIT4 Business Intelligence Solutions
  Oracle Business Intelligence Enterprise Edition is een zeer krachtig webbased end to end Enterprise Performance Management Systeem. De informatie kan zowel uit financiële en operationele BI omgevingen (Datawarehouses) komen als ook uit uw transactiesystemen, geïntegreerd! Verder sluit de omgeving zeer goed aan in bestaande omgevingen, zowel in Oracle als NIET Oracle omgevingen.

  P Veel organisaties die nieuwe BI software zoeken, gebruiken daarbij de BI box.
  Bekijk de inhoud van deze gratis box en begrijp waarom.

  Pentaho Open Source

  Pentaho
  The Pentaho BI Project provides enterprise-class reporting, analysis, dashboard, data mining and workflow capabilities that help organizations operate more efficiently and effectively. The software offers flexible deployment options that enable use as embeddable components, customized BI application solutions, and as a complete out-of-the-box, integrated BI platform.

  PerformWorks

  Custon
  PerformWorks maakt het mogelijk om heel laagdrempelig performance management projecten uit te rollen binnen uw organisatie. Het stelt u in staat om verborgen kansen en bedreigingen inzichtelijk te maken op het gebied van Sales en Marketing, IT, HR en P&O of Inkoop.

  Priox Intelligence Business Analyzer™

  Priox
  De Priox Service Management Suite bevat naast ITIL Service Management ook een service management datamart waarmee via de Business Analyzer direct grafisch inzicht kan worden verkregen in belangrijke stuurinformatie op het gebied van ITIL Service-,Regie-,Keten- en Project Management. Naast tijdgrafieken en voorspellers, heeft de analyzer de mogelijkheid om op alle grafieken alarmen in te stellen.

  Process Controller

  Beflex-it
  Process Controller is een applicatie die alle aanwezige data in een bedrijf met betrekking tot de bijbehorende processen samenbundelt, rangschikt en door middel van grafieken, dashboards en lijsten visualiseert.

  Promis

  Promis
  Promis is een flexibele (cloud)totaaloplossing waarin o.a. CRM, HRM, ERP & MIS zodanig zijn geïntegreerd, zodat het vergaren en analyseren van informatie eenvoudig te bewerkstelligen is. Binnen Promis worden deze gegevens omgezet in informatie welke onze klanten belangrijke kennis bezorgt en men over beslissingsondersteunende informatie
  beschikt. Dit is Business Intelligence in optima forma.

  Professional Planner

  Ten Solutions b.v.
  Professional Planner Finance is de oplossing voor financial controlling. Te gebruiken voor resultaat- en liquiditeitsplanning, simulaties, scenario’s en budget/werkelijkheid rapportages. Met Professional Planner Analyser maakt u multidimensionale (ad hoc) analyses en kunt u uw rapportages volledig automatiseren. Professional Planner Sales Up is bedoeld voor gedetailleerde omzetplanningen.

  Q Keuze uit meer dan 200 BI software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
  Lees het in de gratis BI software box van het ICT informatiecentrum.

  Qics Basic Datawarehouse

  Qics Software
  Een standaard data warehouse-model is wat Qics als oplossing kan leveren. Informatie over voorraad en levertijden gekoppeld aan de verkoop forecast? Management informatie over het historische verloop van de planning in combinatie met uw financiële administratie? De Qics Basic Dataware house geeft u inzicht in uw organisatie. Kijk op onze website voor meer informatie.

  QlikView

  Qlikview
  Dé Business intelligence oplossing voor alle soorten organisaties.

  QuickStart voor SAP R/3 en Siebel

  Teradata software
  We helpen ’s werelds grootste merken de meeste waarde uit hun data te halen.

  R Keuze uit meer dan 200 BI software leveranciers. Hoe selecteert u daaruit de beste?
  Lees het in de gratis BI software box van het ICT informatiecentrum.

  Ramco Business Analytics

  IQ Professional Consulting B.V.
  Ramco Business Analytics is webbased en een zeer uitgebreid, intelligent en eenvoudig te hanteren instrument. U bent met RBA in staat om al uw prestatie-indicatoren (KPI’s) en gebeurtenissen (events) te kunnen meten, monitoren, analyseren en te managen.

  Refine-IT

  Refine-IT
  Refine-IT maakt stuurinformatie beschikbaar en presenteert dat in mooie online dashboards. We gebruiken daarbij QlikView als krachtige rapporterings- en analysetool. Vanuit ons cijfermatig inzicht als Accountant hebben we verschillende KPI-dashboards gemaakt op het gebied van financiële verantwoording en operationele sturing.

  Retail Dashboard in QlikView

  BZTRS Agency
  Met het Retail Dashboard in QlikView heb je alle belangrijke KPI’s in één overzicht. Het complete dashboard is interactief. Dit wil zeggen dat je kunt doorklikken op alle cijfers op het dashboard totdat je antwoord hebt gekregen op je business vraag. Je kunt zelfs doorklikken tot op bon(regel) niveau. De tijd van rapportages die meer vragen oproepen dan antwoorden opleveren is voorbij.

  software overzicht A-E
  software overzicht F-L
  software overzicht M-R
  software overzicht S-Z